JUKI


Winzellz HB / Sypressen

Lugnetvägen 13 C

137 36  Västerhaninge


0708-999 106


Orn.nr 969603-4389


Lena Winzéll

GLAD NYHET!!!!!


Symaskiner för hushåll, ateljé, skola & industri


Jag är glad att jag från och med nu kan ge Er tillgång till JUKI hemsymaskiner, overlock- covermaskiner, quilting PRO maskiner.


Även industrimaskiner från liten till stor. Dvs små ateljéer, tygaffärer, heminredningsbutiker som säljer gardintyger och som tex syr gardiner och mindre arbeten till större företag som har större behov.


Större brodyrmaskiner för den som vill ligga i framkant vad gäller brodyrer i större upplagor. Allt finns inom samma företag.


Detta gör att vi idag även inom hem, skola och ateljé får tillgång till indutrins ledande teknik. Vi vet, att det är väl beprövat och att vi får en helt ny värld av innovativa finesser som bara industrin hade tillgång till förut. Vi får kvalité som är utöver det vanliga då industrin inte accepterar maskiner som inte håller år ut och år in utan missöden.


Vi har också en bra och utvecklad service att få tillgång till för tex skolor som behöver service på plats det är guld värt.


Mycket välkommen till JUKI.


För dig som inte sett våra maskiner på närmare håll, ring så ordnar vi att ni kan komma och titta närmare.


En annan möjlighet att se modellerna är på mässor/möten. JUKI finns bl a med på:


Syfestival Göteborg 23-25/8 

Syfestival Umeå 11-13/10 

Rikstäcket Uppsala 18-20/10 

Syfestivaln Stockholm 25-27/10
**********************************************************************************

Juki symaskiner  skapar fantastiska kreationer tillsammans med din kreativitet! Varje symaskin är enkelt designad för att du omedelbart ska kunna börja sy oavsett tidigare sömnadserfarenheter. Juki ger dig överlägsen kvalité, syglädje och precision. Låt dig inspireras och kliv in i en ny kreativ värld av innovativa finesser!JUKI är nr 1 i världen på industrimaskiner och är ett självklart val för många fabriker och välkända varumärken. I utbudet hittar du industrisymaskiner för alla typer av sömnader, ex sicksack, overlock, täcksöm, kedjesöm, flatlock, knapphål mfl.


Industrisymaskiner skiljer sig från hemsymaskiner och är byggd för professionell sömnad. Dessa symaskiner används för produktion i fabriker och kräver kvalité och prestanda. Därav utgör en modell en typ av sömnad, ex det finns en modell för att sy raka sömmar, en modell för att sy sicksack.  När du väljer en industrisymaskin är det viktigt att utgå utifrån vad som ska sys. Dessa symaskiner står på fabriker och syr över 8 tim per dag utan problem.


Vi skräddarsyr din industrisymaskin efter dina behov.


För att se alla modeller och ladda ner prospekt gå till www.juki.se


Vid intresse av begagnade symaskiner är det enklast att kontakta Henry på JB Tekoteknik 085110236 eller mail henry@tekoteknik.se